Spray Tan by Natalia

Priser for 1 behandling 185 kr. TILBUD: Køb klippekort med 3 behandlinger for kun 500 kr. Alle behandlinger er inkl. ansigt. En sund og sikker måde at holde sin hud flot og solbrun! Dette er personlig spraytan, dvs, det er en person, som sprayer væsken på. Efter kun en behandling med den specielle væske, vil du opnå en farve, som havde du sydpå. Farven holde i 5- 11 dage og behandlingen er fuldstændig ufarligt. Er du også træt af at være bleg? Så er en spray tan helt sikkert løsningen for dig !

GUIDE FØR, UNDER OG EFTER SPRAY TAN I AUNING.

1. Sådan gør du

For at få det bedste resultat, skal du peele huden dagen inden ( eller om morgen på behandlingsdag). Det kan gøres med en bodyscrub, skrubberhandsker. Det er vigtigt, at du skrubber huden over helle kroppen, også med håndklædet bageefter. Er der er mere end 6 timer, til du skal have din spraytan, må du gerne tage bodylotion på- det skal dog være en lotion uden olier! UNDGÅ at buge deodorant og parfume på behandlingsdag.

VIGTIGT! Fjern Al make-up INDEN du kommer ned til os.
Tanning væsken du bliver sprayet med indholder stoffet DHA , som er det aktive stof i alle selvbrunere. DHA er aktiv på huden umiddelbart efter behandling og i op til 8 timer efter.

2. Selve behandlingen

Væsken bliver airbrushet på med professionelt udstyr. Vælger man beholder undertøj på, bliver man ikke brun til steder. Tøjet tager ikke skade, men det vil være en fordel at have mørkt undertøj på. Tag noget løst mørkt undertøj på bageefter og hvis du er kvinde, skal du helst undvære BH. Husk farven skal sidde 6-8 timer, før du må bade. At spraye dig tager 5 min, ” tørretid” 5 min, påklædning 2-5 min, du skal påregne ca. 15 min pr. spraytan behandling.

3. Efter behandlingen

I dagene efter behandlingen er det vigtigt at man smører sin hud med bodylotion hver dag. Lange varme bade, barbering og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven.

Du kan dog folænge din flotte farve ved at bruge en fugtigheds creme med selvbruner i. Den giver samme flotte resultat, da den indeholder en meget lille mængde DHA og vil derfor være med til at holde på din flotte glød lægere.

HUSK en paraply hvis det regner eller sner !!!
Umiddelbart efter behandlingen må du ikke blive våd.

Følg os på Facebook